+359 888 552 230 | ani@anywherenrado.com

Kайтсърфинг на Филипини, о-в Боракай

Кайтсърфинг, плаж, Приключение  17 дни / 14 нощувки

Пътешествие изпълнено с морски приключения, кайт сърфинг, обиколки с моторници и разглеждане на заобикалящи малки островчета. Ще видите гори, живописни оризови полета, малки реки, които подобно на вени опасват зелените петна на острова, красиви плажове и прелестни ананасови плантации, смайващи с красивите си цветове.

17 дни / 14 нощувки

Ден 1                         Отпътуване София – Истанбул – Куала Лумпур

Днес отпътувате с полет на Turkish Airlines от България за Истанбул (10.00-11.20 ч.) където правите връзка със следващ за Куала Лумпур с Malaysia Airlines в 15.00 ч.

Ден 2                       Куала Лумпур – Манила – Боракай

Пристигате в столицата на Малайзия в 07.10 ч. и се прекачвате на следващия полет за Манила (08.35-12.20 ч.). От Манила има вътрешен полет до остров Боракай. Посрещане от Вашия местен гид и трансфер до хотел по Ваш избор на плаж.

Ден 3-15                Боракай

Дни, изпълнени с морски приключения, кайт сърфинг, обиколки с моторници и разглеждане на заобикалящите Ви малки островчета. Ще видите гори, живописни оризови полета, малки реки, които подобно на вени опасват зелените петна на острова, красиви плажове и прелестни ананасови плантации, смайващи с красивите си цветове. Оочакват Ви гледката на красиви водопади, наречени Bugtong-bato, което на филипински означава камък. В два от тях може да плувате, така че ако решите, потопете се в кристалните води на грохотния падащ поток. В третия Ви очаква огромен естествен басейн, идеален за гмуркане. А ако решите, може да опознаете Боракай с АТВ. Карайте до най-високата точка на острова – връх Лухо. Веднъж стигнали там, ще разкриете, че има построена панорамна платформа, от която може да видите целия остров Боракай. Красотата още ще трепни в очите Ви, когато се спускате към т.нар. Пеперудена градина, район известен с изящните си видове пеперуди и девствена природа.

Ден 16                  Боракай – Манила – Куала Лумпур

Днес напускате хотела с трансфер до летището и вътрешен полет до Манила, откъдето отпътувате от Филипините. Приключва едно невероятно живописно приключение. Приказка отвъд думите и представите, която ще запомните завинаги. Излитате с полет на Малайските авиолинии в 18.30 ч. и пристигате Куала Лумпур в 22.15 ч.

Ден 17                Куала Лумпур – Истанбул – София

Следващият Ви полет за Истанбул е в 00.30 ч. и пристигате в 06.00 ч. Продължавате за София с полета в 07.50 ч., който каца на летище София в 09.05 ч.

Добре дошли у дома!

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ

Хотел Уеб-сайт На човек Допл. за ед. стая
The District Boracay **** www.thedistrictboracay.com € 3020 € 1320
Discovery Shore Boracay ****/* www.discoveryshoresboracay.com € 3705 € 2005
Shangri-La ***** www.shangri-la.com € 4075 € 2375

Цените са на човек в двойна стая, в евро и включват:
• Самолетни билети София–Истанбул–София;
• Самолетни билети Истанбул-Куала Лумпур-Манила-Куала Лумпур-Истанбул;
• Самолетен билет Манила-Боракай-Манила
Всички летищни такси
• Трансфери летище – хотел – летище на Боракай
• 14 нощувки със закуски на остров Боракай
• Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Важно: Цените подлежат на промяна при промени в курса на различните валути и в момента на резервация.