+359 888 552 230 | ani@anywherenrado.com

Гмуркане на о. Рангироа и Тахаа

Дайвинг във
Френска Полинезия

Рангироа & Тахаа
15 дни / 11 нощувки

Ден 1 СОФИЯ – ПАРИЖ – ПАПЕЕТЕ
Излитате от София с България Ер за Париж и връзка със следващ полет за Папеете през САЩ (най-често – Лос Анжелис.). Възможно е да се наложи нощувка в Париж.

Ден 2 – ПАПЕЕТЕ, столица на Таити
Пристигате в столицата на Френска Полинезия, Патеете. Посрещане по таитянски с венец от цветя и широка усмивка. Трансфер до хотел Manava Suite Resort **** (http://www.spmhotels.com/resort) и настаняване в Lagoon Studio. Нощувка.1 нощувка със закуска

Ден 3 – 8 о-в РАНГИРОА
Закуска и трансфер до летището за полет до Рангироа с Ер Таити. Там ще Ви посрещнат и откарат до хотел Kia Ora Resort & Spa ****/* (http://eu.hotelkiaora.com/f/). Настаняване в бунгало на плажа с джакузи. 6 нощувки със закуски / 10 гмуркания с TopDive.

Вторият по големина атол в света, състоящ се от 240 покрити с палми островчета, които образуват защитен 160-километров овал около тюркоазна лагуна, Рангироа е наричан „Аквариумът на Бога“. Далеч от забързания и напрегнат живот на града, разположен между небето и морето, Рангироа е един свят сам за себе си. Той е любимо място за гмуркачите заради изобилието на различни морски обитатели, докато плувците обичат неговите тихи, милвани от бриза води, а поклонниците на слънцето се отправят към чудесните му плажове с розов оттенък. Неочаквана доза стил и комфорт ще намерите в комплекс Kia Ora Resort & Spa, с неговите луксозни бунгала, превъзходен ресторант, специализиран в ястия от прясна риба и морски дарове, уловени буквално в задния му двор. За тези, които желаят да се откъснат още повече от цивилизацията, върховното преживяване а ла Робинзон Крузо е на час с лодка в Kia Ora Sauvage, пустинно 40-декарово островче моту в пустошта. В това самоналожено “изгнание” за десет гости корабокрушенци няма електричество, няма телефон, няма климатик, няма и проблеми.

Ден 9 – 12 о-в ТАХАА

Закуска и трансфер до летището за полет до Раятея. Посрещане и трансфер до хотел Le Taha’a Island Resort ****/* (http://www.letahaa.com/). Настаняване в Taha’a Overwater Suite.
4 нощувки със закуски / 2 гмуркания на ден с Tahaa Diving.

Тикехау е съвършения пример за това, как човекът и природата живеят в пълна хармония. Плажовете, заобикалящи лагуната, са абсолютно девствени и пейзажът е като от пощенска картичка. Уникална е природата както под водата, така и над нея. По време на една от своите експедиции, Жак-Ив Кусто обяви Тикехау за най-богатия атол на земята. Разположен на територията на хотел Tikehau Pearl Beach Resort, центъра за гмуркане TOPDIVE предлага всеки ден уникално приказни картини от подводния свят на защитения атол. Гмуркания в Тикехау се правят както в прохода, така и по склоновете на океана. Островът е известен като перфектното място за наблюдение на манта рей.

Ден 13 ТАХАА – ПАПЕЕТЕ – ЛОС АНЖЕЛИС

Закуска и трансфер до летището на Раятея за полет до Папеете, където се прехвърляте на международен полет за Париж, отново през САЩ.

Ден 14 ЛОС АНЖЕЛИС – ПАРИЖ

Пристигате в Лос Анжелис и продължавате към Париж.
Ден 15 ПАРИЖ – СОФИЯ
Кацате в Париж и връзка със следващ полет за София.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА

ЦЕНИ

Таити пакет – двойна стая € 3395
Таити пакет – единична стая € 5927
Самолетен билет с летищни такси € 2170
Американска виза $ 160

Пакетната цена е на човек в двойна/ единична стая в евро и включва:
• Посрещане и трансфер летище – хотел – летище в Таити
• 1 нощувка със закуска в хотел **** на Таити
• Самолетен билет с летищни такси Папеете – Рангироа
• Посрещане и трансфер летище – хотел – летище на Рангироа
• 6 нощувки със закуски в хотел ****/* на Рангироа
• Самолетен билет с летищни такси Рангироа – Тахаа
• Посрещане и трансфер летище – хотел – летище на Раятея
• 4 нощувки със закуски в хотел **** на Тахаа
• Самолетен билет с летищни такси Раятея – Папеете
• Застраховка медицински разноски „Асистанс” с покритие 10 000 евро

Доплащане по желание:
• 10 гмуркания с TopDive на Рангироа € 548
• 3 гмуркания на ден на Таха’а € 384

Необходими документи за Американска виза:

• Потвърждение от попълнен онлайн формуляр.
• Бележка от Юнионбанк за платена такса 160$
• Потвърждение за насрочено интервю
• Международен паспорт и актуална снимка.

Настоящото е само ориентировъчна оферта и подлежи на промяна в момента на резервация.