+359 888 552 230 | ani@anywherenrado.com

Известен с приказно белите си плажове и кристално чистите води на морето, Агия Напа е един от най-красивите курортни градове в Кипър. Във вълшебния му пейзаж се вписват малкия рибарски пристан, множество вятърни мелници, стари византийски църкви, както и средновековния манастир, посветен на Богородица на горите, частично вдълбан в скала и заобиколен от високи стени. Под горещите лъчи на слънцето, манастирът сияе, облян в нежните нюанси на бежовото.

Освен прекрасните плажове и екзотичната природа, тук ще откриете и голямо разнообразие от хотели, кафенета, ресторанти, клубове, в които животът кипи във всичките му нюанси и превъплъщения. Агия Напа или „свещената долина” е предпочитана именно от любителите на нощния живот и нестихващите забавления.

Задължително отделете време да посетите аквапарка Water World, намиращ се в западните покрайнини на градчето. Изключителна атракция, вдъхновена от античната архитектура и митология, предлагаща множество съоръжения като „Падането на Икар”, „Гмуркането на Аполон”, „Троянското приключение” и пр.

Не пропускайте също и да се гмурнете сред кристално чистите води на Средиземно море, за да се насладите на кораловите рифове и изключително богатия подводен свят на острова.